Her er ugens 10 fedeste fester

Kom til kæmpe gadefester på Vesterbro og Nørrebro, kom til fest med Lågsus-drengene og tag et smut til Mallorca på Dunkel.

Lågsus Part 1
Rusts trofaste onsdagsklub Why Not lukker op for endnu en aften tilsølet i lækker hiphop, når det denne uge er Lågsus Edition. P3’s Lågsus-værter Pelle Peter og Nicholas Kawamura er nemlig dem der er sætter dagsordenen sammen med Graded og John Vincent, så der er lagt op til en dansabel aften uden fine fornemmelser.

Why Not – Lågsus Edition
Onsdag den 20. juni
Rust, Guldbergsgade 8, København N
Læs mere om festen på Facebook

Dan Turéll lægger hjem til fest
I et forsøg på at kalde sommer og sol frem med en hyldest, bliver der på torsdag holdt stor gadefest på Onkel Dannys Plads under nanvet Heyday. Festen består af billige slurke og kølige fadøl med et chillet flad-ud-space, bragt til dig med elektroniske toner, tidlige rockhits og reggae riddims, hvorefter tempoet så bliver skruet op senere. Festen fortsætter nemlig efter kl 22.00 på Råhuset, hvor blandt andre Emil Lange og Dj Er Du Dum Eller Hvad vil være der for at skabe stemning.

Heyday x Onkel Dannys Plads
Torsdag den 21. juni
Onkel Dannys Plads, Halmtorvet 13, København
Læs mer eom festen på Facebook

Fashionabel sommerfest
Tøjmærket Soulland og klubaftenen Cocked gør klar til en ny sæson med en sommerfest i Kødbyen. Hele den lange nat vil der være disco til dansegulvet, blandt andet leveret af Mr. Soulland himself – Silas Adler – sammen med Muzzle Flash og Anton Klint. Så kom og imponer med dit bedste outfit, no pressure!

Cocked x Soulland – Sommerfest
Lørdag den 23. juni
Bakken, Flæsketorvet 19-21, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Copyflex (Rust Crookers Party)

Bitchslap fejrer sig selv igen
Det Københavner-baserede magasin Bitchslap Magazine fejrer at de er nået til magasin nummer 15 i rækken. Til festligheden har de fået Cohnny Jazz, Pladevennerne og Copyflex til at spille op til dans, især når det gælder den ’næsten verdensberømte’ Bitchslap Magazine-dansekonkurrence, hvor man helt sikkert vil få armene op over hovedet.

Bitchslap Magazine Release Party
Fredag den 22. juni
Kapelvej 44, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hakim Murphy ‘Infinite Sensations’

Dunkel får besøg fra Chicago
Dunkel har trukket store udenlandske kræfter til baren med den Chicago-baserede Hakim Murphy, der serverer elektroniske lækkerier med dance-appeal. Det franske kollektiv Suleiman og Mads Bjerregaard har også et arbejde at levere, da de sammen med bagmændene for aftenen C.U.P, Samuel André Madsen og Daniel Savi, giver sig i kast med at mixe til den store gulvmedalje.

C.U.P presents Hakim Murphy
Fredag den 22. juni
Dunkel, Vester Voldgade 10, København
Læs mere om festen på Facebook

Guldbergsgade går ned
Rust, Le Fix og Soupanatural har slået sig sammen om at tænde op under Guldbergsgade med en gadefest, der kan lidt af det hele. Soupanatural er leverandør for de spiselige sager, mens Rust har drikkevarerne under kontrol. Og til sidst er det Le Fix der sørger for underholdningen med Dj Typhoon + Friends, John Vincent, og så er der lovet en overraskelse! Efterfesten foregår selvfølgelig på Rust, hvor der er booket en hel hær af dj’s under parolen Way2ManyDjs.

Guldbergsgade Get Down + Way2ManyDjs
Fredag den 22. juni
Guldbergsgade, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Specktors ‘Lågsus’

Lågsus Part 2
Du ved det er en god uge, når der er hele to Lågsus-oplevelser på programmet. Radioprogrammet Lågsus holder efter på lørdag sommerferie, men da EM i fodbold har gjort sit indtog, er der ikke plads til at få det fejret i radioen på sædvanlig vis. Derfor inviterer Pelle Peter og Nicholas Kawamura til kæmpe fest, hvor vennerne i Partysquad, Klumben og Raske Penge, EaggerStunn, Kaka og selvfølgelig leverandørerne for udtrykket ’Lågsus’, Specktors, vil sende radioprogrammet godt på ferie.

Lågsus på P3 sommerfest
Fredag den 22. juni
KB18, Kødboderne 18, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


XOB ‘My Prince’ (Live version)

Debutanter i Kødbyen
Mesteren og Lærlingen sørger for, at udgivelsen af XOBs debut-ep ’Enchantments’, udgivet på Sound Escape, ikke går ubemærket hen. Den københavnske duo, der består af Exampler og sangerinden Barbara Moleko, vil til festen spille hele ep’en under åben himmel. Herudover vil nykommerne Verb Inc. og Lord Akton også give koncert foran baren i Kødbyen.

XOB Release Party
Fredag den 22. juni
Mesteren og Lærlingen, Flæsketorvet 86, København V
Læs mere om festen på Facebook

Tag et smut på Mallorca
Dunkel har ikke meget tiltro til den danske sommer og prøver derfor selv at få tingene til at ske med en imaginær tur til Mallorca. Det indebærer selvsagt sangria-fontæne til de hurtige og et line-up, der tæller Adam Lundberg, kollektivet Fredag i Firenze, Andreas OK og Torsten Cordes til at sprede varmen i kroppen.

Mallorca @ Dunkel
Lørdag den 23. juni
Dunkel, Vester Voldgade 10, København
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Firehouse Sound ‘Egern er don’

RubADub holder møde
Til det ugentlige mekka for folk der har hang til caribiske riddims er der denne søndag lagt op til en meets-session. Veteranerne i Firehouse Sound stiller sig overfor nye kræfter når de møder ’The Youths’ aka Fuma Hi-Fi, Youngblood Sound, Looney Tunes og Bionic Disco.sså kom bak dine yndlinge op.

RubA’Dub
Søndag den 24. juni
Spillestedet Stengade, Stengade 18, København N
Læs mere om arrangementet HER

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af