Hør ASAP Rocky og Lana Del Reys duet

Tidligere har man kunne lytte lidt til et preview af nummeret ‘Ridin”, der skulle have optrådt på The Kickdrums’ ‘Follow the Leader’-mixtape, men vores spritnye forsidenavn ASAP Rocky satte foden i, da han gerne ville have samarbejdet med Lana Del Rey med på sin egen debutplade ‘LongLiveA$AP’ i stedet.

Nu er hele det chillede, Kreayshawn-citerende nummer dog blevet sendt ud på internettet, og vil altså øjensynligt være at finde på ‘LongLiveA$AP’-udgivelsen, der netop er sat til at udkomme den 10. september.

Læs også: Lana Del Rey og ASAP Rocky som præsidentpar

Så sent som i går kunne man se sadcore-sangerinden og rap-kometen i hede omfavnelser og kys i videoen til Lana Del Reys ‘National Anthem’, hvor de to indtog rollerne som John F. Kennedy og Jackie O.

Lyt til ‘Ridin” HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af