Hør The Floor is Made of Lavas nye single

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Floor Is Made Of Lave ‘Lost in the Woods’

Der er sket en del siden debuten ‘All Juice No Fruit’, der bød på vrøvlede tekster og rock i festgear. Nu er det tredje album på vej fra eksil-jyderne i The Floor Is Made Of Lava og indspilningerne er i fuld gang. Første single derfra ‘Lost in the Woods’ er allerede kommet i høj kurs som P3’s uundgåelig, og nu kan du høre nummeret samt nyde den medfølgende musikvideo.

Læs også: The Floor Is Made of Lava udsender opsamlings-ep

The Floor Is Made of Lava lagde en mere seriøs tone for dagen med deres andet album ‘Howl at the Moon’, hvilket ser ud til at fortsætte med den nye single, der omhandler barndommens bekymringsfrie og frygtløse år i samme klassiske rockstil.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af