Purity Ring ‘Fineshrine’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Man skal helt tilbage til januar 2011 for at finde tidspunktet, hvor Purity Ring sendte deres første nummer ‘Ungirthed’ ud til internettes frådende masser. En håndfuld numre og godt stykke tid senere er det snart endelig tid til duoens debutalbum ‘Shrines’, der lander den 23. juli.

Læs også: De 10 mest lovende udenlandske navne for 2012

Forventningerne er kun blevet højere med tiden, for Purity Rings bundniveau er simpelthen så ekstremt højt. ‘Fineshrine’ er endnu et fornemt eksempel på amerikanernes karakteristiske synthpop, der ivrigt bobler og syder over de tight programmerede hiphop-trommespor. Strukturen er en smule ændret her, og omkvædet måske ikke deres aller stærkeste, men mindre kan også gøre det. Purity Ring har skabt deres egen formel, forfølger den til punkt og prikke, og bliver ved med at sende stærke tracks ud uden at sænke niveauet. Hvad mere kan man bede om?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af