Snoop Dogg – nye tricks

Flere der har været med helt tilbage fra debuten må have fundet sig selv i forvirring, da de trådte ind i et Store Vega med en kæmpe backdrop i jamaicanske farver, en smilende rastafari-Snoop og TopGunns dancehall-baskere i stereo.

Publikum fik travlt med at kaste hænder i vejret lige så snart det spinkle rapikon endelig trådte frem på scenen, og der bredte sig straks en selvfølgelig lugt af fadøl og hash i hytten til lyden af hiphop fra den gamle skole. Mere måbende og forvirret grinende stod man dog, da den David Guetta-dominerede ’Sweat’ bragede ud i rummet og den tidligere gangbanger opfordrede masserne til at fistpumpe. Den gamle hund har lært nye tricks. Ikke nødvendigvis af den gode slags.

Starten af koncerten blev en medley ud i Snoops bedste gæstevers på numre som ’Nothing But A G Thang’ og ’The Next Episode’, som dog lidt for hurtigt synes at være slut til fordel for mere poppede numre som ’California Gurls’ og ’I Wanna Fuck You’, hvilket tydeligt ikke var de mest populære at fodre Store Vega med, ligesom det tydeligvis heller ikke var alle der nød Katos gæstebesøg under deres fællesnummer.

Læs også: Snoop Dogg: 10 bangers

Det må Snoop Dogg selv have kunne mærke, da han trak House of Pains klassiker ’Jump Around’ op af hatten, og salen blev sendt helt op i det gode, røde felt, da ’Drop It Like It’s Hot’ og særligt ’What’s My Name’ blev smidt på, der beviste at kæften på køteren stadig fungerer som den skal, når han afslappet, men skarpt leverede i dobbelttempo.

Havde man håbet på en koncert med vægt på de gamle vestkystshits blev man skuffet, da Snoop Doggs bud på hitlistemusik var stærkt repræsenteret imellem hans uforglemmelige hiphop-bangere, som altså er der, hvor han udfolder sit talent bedst. Og man kunne godt have savnet, at mundtøjet fik lov at rappe mere og ikke til tider blive overdøvet af det højtspillende backing-band, der ellers gjorde hvad de skulle.

Gadekrydset lever tydeligvis stadig i ham, da en stor bodyguard efter koncerten trådte ud på scenen for at udvælge de kønneste piger til at komme backstage. Slemme hund.

Koncert. Store Vega.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af