Video: Lana Del Rey og ASAP Rocky som præsidentpar

Lana Del Rey ‘National Anthem’

ASAP Rocky afslørede allerede i sidste uge, at han og Lana Del Rey skulle give den som præsidentparret John F. Kennedy og Jackie O. i Lana Del Reys nye video til ‘National Anthem’. Nu er det endelige resultat kommet. Lana Del Rey lægger ud med en version af måske/måske ikke elskerinden Marilyn Monroes fødsesldagssang til JFK og derefter giver rapperen og sangerinden den hele armen som det elskende præsidentparpar. JFK får et naturligt twist af ASAP, da der ikke er blevet skåret ned på mængden af spliffs og caps trods alt.

Læs også: ASAP Rocky sætter dato på debuten

ASAP Rocky kunne forleden afsløre, at der er kommet ny dato på debutalbummet ‘LongLiveA$AP’. Istedet for at blive en 4. juli-udgivelse, udkommer pladen nu den 10. september. Og så kan han selvfølgelig opleves på årets Roskilde Festival.

Herudover kan du læse om rapperens opvokst i Harlem og hans oplevelse af rapgamet i det nye Soundvenue, der udkommer torsdag den 28. juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af