Christopher Owens forlader Girls

Dagens sørgelige nyhed. Den elskværdige frontmand i Girls, Christopher Owens, har valgt at forlade bandet. Girls nåede at udgive to album, senest ‘Father, Son, Holy’ fra sidste år, og med Owens som sanger og sangskriver er det tvivlsomt, at bandet vil fortsætte uden ham.

Læs anmeldelse: Girls ‘Father, Son, Holy Ghost’

Owens annoncerede nyheden på Twitter med følgende besked: »Kære alle, dette kommer nok som en overraskelse for mange, og har været en ting, jeg har brugt mange tanker på. Min beslutning var ikke nem at tage. Jeg forlader Girls. Mine grunde er personlige. Jeg er nødt til at gøre det her for at bevæge mig videre. Jeg vil fortsætte med at skrive og indspille musik. Mere vil blive annonceret snart. Jeg takker jeg alle for alting«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af