Frank Ocean springer ud

Frank Ocean fortsætter med at forbløffe os med sit talent og mod. Her til morgen lagde han et personligt brev ud på sin Tumblr, hvor han beskriver, hvordan hans ulykkelige forelskelse i en anden mand har udgjort en væsentlig del af det kreative brændstof, han har brugt til at skrive sangene på sit mixtape fra sidste år, ’Nostalgia, Ultra’, og sit nye album ’Channel Orange’, der udkommer den 23. juli.

Læs også: Frank Ocean annoncerer ‘Channel Orange’

Brevet skulle have været en del af det nye albums liner-notes, men nu har Ocean i stedet valgt at offentliggøre det separat. Han beskriver i brevet, hvorledes han for nogle år siden forelskede sig i en god ven, som dog havde en kæreste af det modsatte køn og ikke gengældte hans følelser.

»Jeg har skrevet to album. Jeg skrev dem for at holde mig selv i gang og for ikke at blive skør. Jeg har prøvet at kanalisere overvældende følelser«, skriver han blandt om, hvordan arbejdet med de to udgivelser har hjulpet ham i en svær tid.

Frank Oceans åbenhjertighed må betegnes som særdeles modig, taget i betragtning af at han opererer i soul- og hiphopmiljøerne, hvor homoseksualitet sjældent diskuteres åbent.

Læs hele brevet HER.

Sponsoreret indhold
Fejl: Argumentet 'posts' er ikke sendt med