Gramsespektrum og Tue Track smider rim

Ak ja, Gramsespektrum. Kultduoen er savnet, men man vil altid have minderne, bademestrene og historien om Lonnie og nøglehullet.

Nu er bagmændene, Simon Bonde og Peder, dog på banen med et nyt projekt kaldet Xtra Naan, som er kreeret i samarbejde med Malk de Koijns Tue Track. Projektets numre har rumsteret på internettet siden maj og under vores radar, men hey, bedre sent end aldrig.

Læs også: Tue Track remixer Nikolaj Nørlund

Xtra Naan har indtil videre tre numre på cv’et – ‘Smuglerne’, ‘Kære Kalle’ og ‘Puha’ – der alle bevæger sig i samme skæve hiphopunivers, som Malk de Koijn og Gramsespektrums rapskæringer er kendt for.

Peder fortæller følgende om projektet til Soundvenue:

»Planen er, at der ikke er nogen plan. Det er lystbårent, ellers er det der ikke. Det bliver nødt til at være sådan, ellers kan det næsten være ligegyldigt. At lave flere numre får man da lyst til ind imellem, og ikke tænke på hvorfor man laver det. Bare lave det for at lave det. Både Simon og jeg savnede at rappe, og det har altid været sjovt at skrive og performe. Der lå et vist savn i det for vores vedkommende. Et tomrum der blev blev fyldt ud«.

‘Smuglerne’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


‘Kære Kalle’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Puha’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af