Richie Hawtin føjet til Strøm Festival

Vesterbros elektroniske Strøm Festival har i dag sat endnu et stort navn på plakaten med annonceringen af Richie Hawtin. Den indflydelsesrige techno-legende har i den grad været med til at udvikle Detroit-lyden og det var i samme by, at Hawtin i 1987 startede med at spille som DJ. Hawtin har dog også udgivet egne tracks under pseudonymer som Plastikman og F.U.S.E.

Læs også: Major Lazer rykker Danmark rundt

Foruden Hawtin byder Strøm på internationale navne som Major Lazer aka producerne Diplo og Switch og britiske navne som den Berlin-baserede Emika. Med så højt profilerede navne er det intet under, at Strøm Festival nu må tage betaling for goderne. Heldigvis er det blot en tyver du skal af med for at få adgang lækker elektronik i Enghaveparken. I år er festivallen rykket en uge senere end tidligere og ligger således i august fra den 20. – 26.

Strøm Festival line-up:

Richie Hawtin (CA), Major Lazer (US), Dub Phizix feat. MC Strategy (UK), Kenton Slash Demon (DK), Emika (UK), LV feat. Joshua Idehen (UK), Ceephax Acid Crew (UK), Petre Inspirescu (RO), Dan Andrei (RO), Rangleklods (DK), Mikkel Metal vs. Northern Structures vs. Pattern Repeat (DK), Aeoeaa (DK), Dixone (DK) featuring. Reverend Shine (DK/US), Beastie Respond (DK), Benal (DK), Thomas Bjerring (DK), Mana Pool (DK)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af