Azealia Banks i behandling hos AraabMuzik

Der er åbenbart ingen grænser for, hvor man henter inspiration til lyrikken, når man hedder Azealia Banks. Således har en lidt ligegyldig Twitter-splid mellem hende og Jim Jones fra The Diplomats fundet vej ind i et nyt nummer, ‘Succubi’. Og Banks sender ikke så få bandeord i Jim Jones’ retning.

Hør også: Azealia Banks ‘Mixtape’

Twittersplidden begyndte, da Banks angiveligt erkendte ejerskab over ordet ‘Vamp’ – og den endte, da Jim Jones kaldte rappenskralden en ‘2bit slore’ (hvad end det så betyder). Banks har gjort en dyd ud af at arbejde med dygtige producere, og på ‘Succibi’ har hun så slået sig sammen med AraabMuzik.

Hør ‘Succubi’ med Azealia Banks produceret af AraabMuzik:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af