Daughter ‘Smother’

Det er ikke hverdagens små vejbumb Elena Tonra tager op, når hun folder sig ud i Daughter. Det er ærlige smertefulde bekendelser, ofte fra et meget mørkt sted. Daughters nye nummer ‘Smother’ er ikke en undtagelse. Her bliver både liv og død taget op til revurdering.

Læs anmeldelse: Daughter på Roskilde Festival

I begyndelsen af nummeret får tonerne lov til at strække sig ud i fuld længde. Den tålmodige lytter bliver belønnet, da nummeret langsomt, men dramatisk bygges op af instrumenter, nøgen hjerteskærende lyrik og Tonras gåsehudsfremkaldende vokal. Alt sammen uden at øge tempoet. I tredje akt bliver shoegazer-pedalen langsomt trådt i bund, og vokalen skubbes i baggrunden for den fængslende atmosfæriske støj.

Læs også: Breaking Sound Daughter

Daughter er ikke uden grund gentagne gange blevet sammenlignet med Bon Iver, som ligeledes lever for detaljerne, de langsomt opbyggende kompositioner og den smertelige lyrik. ‘Smother’ er endnu en sang for de stille stunder, hvor livet ikke presser alt for meget på, for så risikerer man for alvor at blive ramt af melankolien. Sangen sluttes med linjerne »I sometimes wish I’d stayed inside / My mother / Never to come out«. Næsten ikke til at bære.

Hør Daughter’s ‘Smother’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af