Earlimart ’97 Heart Attack’


Selvom det næsten er ti år siden deres ven og mentor Eillott Smith døde på tragisk vis, så har Aaron Espinoza and Ariana Murray aka Earlimart stadig ondt i sjælelivet. Det er deres nye single ’97 Heart Attack’ et bevis på. En fængende, men deprimerende og eftertænktsom sang om, hvor hårdt livet kan være.

Læs også: Top Track: The xx ‘Chained’

De to supplerer hinanden smukt gennem det korte nummer, der ikke engang runder de tre minutter, og deres lyse og søde stemmer understreger den dystre stemning på nummeret. Nummeret viger aldrig fra det monotone taktslag, der slår sangen an, hvilket kun forstærker den tomme, men eftertænktsomme sindsstemning, som sangen undgåeligt vil føre med sig.

Læs anmeldelse: Elliott Smith ‘New Moon’

Har du aldrig hørt om bandet før, så er det ikke for tidligt at tjekke dem ud. Det er trods alt deres syvende album, der er på vej ud i butikkerne. Er du blandt dem, der synes at deprimerende musik er bedst, så skal du helt klart tune ind på ‘Heart Attack 97’, der bliver udgivet med bandets første plade i fire år, ‘System Preferences’, den 18. september i år. 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af