Frank Ocean aflyser Europa-koncerter

Allerede i sidste uge varslede der dårligt nyt, da Frank Ocean måtte forlade scenen efter kun fire sange ved den norske festival Øya. I weekenden, samme dag som han skulle optræde på Way Out West-festivalen i Sverige, aflyste han så sine festivalkoncerter og kommende warm-up-koncerter med Coldplay. Hvilket altså også betyder, at han ikke spiller i Parken som opvarmning for Coldplay den 28. august.

Læs også: Frank Ocean ‘Pyramids’

Frank aflyste med følgende besked på Facebook: »Let me start by saying I feel like an asshole right now but a tough decision had to be made in regard to my schedule over the next months and the casualties of that decision include my appearances at upcoming festivals in Europe and my opening slot of the European leg of the Coldplay world tour. Sorry as fuck, I’ll be back if you’ll have me«.

Aflyste tour datoer:
08/16- – Kiewit, BE, Pukkelpop
08/18 – Staffordshire, UK, V Festival
08/19 – Essex, UK, V Festival
08/24 – Paris, FR, Rock en Seine
08/28 – Copenhagen, DK, Parken
08/30 – Stockholm, SE, Olympic Stadium
09/02 – Paris, FR @ Stade de France
09/04 – Cologne, DE @ Rheinenergie Stadium
09/06 – The Hague, NL @ Malieveld
09/07 – Isle of Wight, UK @ Bestival
09/12 – Munich, DE @ Red Bull Stadium
09/16 – Prage, CZ @ Slavia Eden Stadium
09/19 – Warsaw, PL @ National Stadium
09/22 – Hannover, DE @ AWD Arena

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af