Frank Ocean og Tyler på nyt Earl Sweatshirt-album

Nok er han ung, men Earl Sweatshirt har allerede skabt sig et stort navn. Både takket være sine evner som rapper og det forsvindingsnummer, som viste sig at være et ophold på Samoa. Rapperen har et nyt soloalbum på vej, og i går tyede han til Twitter for at fortælle at både Odd Future-kollegerne Frank Ocean, Domo Genesis og Tyler, The Creator har været inde over albummet, men også at The Neptunes og hermed Pharrell har bidraget. Ligesom spændende producere som Thundercat, Samiyam og Alchemist.

Læs også: Top Track: OFWGKTA ‘Oldie’

Twitter afslørede Sweatshirt i øvrigt, at pladen bliver noget helt andet, end hvad vi hidtil har hørt fra ham. Knægten er blevet 18 år, og er efter forlydende blevet meget ældre og mere moden siden han udsendte ‘Earl’ tilbage i 2010. Der er endnu ikke afsat en releasedato for albummet, som dog virker til at være godt på vej.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af