Guide: Modeugefester uden gæstelister

Modeugen er over os. Her er ti fede fester i løbet af ugen, som du ikke behøver være en del af branchen for at kaste dig over.

Københavner Launch
Det tredje nummer af Københavner med chefredaktøren Maria Gerhard alias Djuna Barnes i front er på vej, og det bliver fejret under modeugen på det nyåbnede spiseri Fortunen. Receptionen byder på et smugkig i det nye magasin og sød musik fra blandt andre Pernille Jensen, Lucia Odoom og Sexy Lazer.

Københavner Nr. 3 launch
Onsdag den 8. august kl. 17
Fortunen, Ved Stranden 18, København K
Læs mere om eventet på Facebook

Kenzo i Wood Wood
Wood Wood har netop fået det franske mærke Kenzo i butikken og det skal fejres med drinks i butikken hvor du også kan få et smugkig på efterårskollektionen. Kenzo har fået et gevaldigt comeback denne sæson efter at designerne bag Opening Ceremony har overtaget det gamle modehus. Husk at meld dig til via mail.

Onsdag den 8. august kl. 15-18
Wood Wood, Grønnegade 1, København K
RSVP til event@woodwood.dk

Freya Dalsjö afterparty
Det nye stjerneskud Freya Dalsjö åbner den københavnske modeuge, og efter showet inviterer Freya til afterparty på Onkel Dannys plads. Festen byder på et stort DJ lineup med blandt andre Esben Weile, Slumblogmillonær og Vektor.

Freya Dalsjö SS13 # Fest
Onsdag den 8. august kl. 22
Onkel Dannys Plads 1, København V
Læs mere om festen på Facebook

Our Legacy x Très Bien
Den svenske butik og webshop Très Bien er endnu engang rejst over på den anden side af Øresund for at feste under den københavnske modeuge. Der er gratis drinks fra kl. 22, og musikken bliver styret af Anton Klint (Tiedye), Måns Ericson (Rollerboys), Nils Schéle, Nico Muzzle og Our Legacy Sound.

Our Legacy + Très Bien – The Biannual feast at Bakken
Torsdag den 9. august 22-05
Bakken, Flæsketorvet 19 – 21, København V
Læs mere om festen på Facebook

Pede & Stoffer x Won Hundred
Pede & Stoffer fejrer modeugen sammen med deres venner fra Won Hundred når de torsdag inviterer til mexicansk gårdfest i butikkens nyrenoverede baggård. Pede & Stoffer lover kolde corona-øl, burritos, så du er klar til at indtage nattens fester.

Pede & Stoffer x Won Hundred – Backyard Party
Torsdag den 9. august 18-21
Pede & Stoffer, Klosterstræde 15, Køebnahvn K
Læs mere om arrangementet HER

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Purity Ring ‘Fineshrine’

Soundvenue og up! holder kæmpe modeugefest
Som sædvanlig har vi gjort vores for at stable ugens vildeste fest på benene, og er utrolig stolte af at præsentere et line-up, der blandt andet består af fantastiske Purity Ring, , Tomas Barfod og PiffPaff. Vi glæder os til at feste med jer.

Soundvenue + up! Fashion Week Party
10. august, kl. 23-05
Skindergade 45, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Linkoban ‘Super Into On It’

Cityfellaz indtager Bakken
Cityfellaz har inviteret alle deres venner indenfor til et brag af en fest på Bakken. Med et tætpakket lineup med liveset fra Pato, Linkoban, Sukkerlyn og Danni Toma samt en række dj-sets fra blandt andre Emil Lange, Dokkedal og Dixen holder Cityfellaz hof med drinks, musik, mad og naturligvis et kig på mærkets nyeste kollektion.

Cityfellaz – Fashion Pig Party
Fredag den 10. august kl 18-05
Bakken, Flæsketorvet 19-21, København V
Læs mere om festen på Facebook

Le Fix x Cheap Monday
Le Fix og Cheap Monday har slået sig sammen om en hyggelig forfest i deres fælles gård, inden den store tilbagevendende havefest i Kronprinsensgade. Dyst mod Danmarks bordfodboldslandshold, sluk tørsten lemonade og is og nyd tonerne fra DJ VJ inden festen for alvor går i gang på gaden hen på aftenen

Le Fix + Cheap Monday streetparty warm-up
Fredag den 10. august kl. 16-18
Kronprinsensgade 9b, København K
Læs mere om eventet på Facebook
Læs mere om den store havefest på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Barbara Moleko ‘Gå en tur’

Cover og Diesel teamer op
Diesel har slået sig sammen med modemagasinet Cover for at holde fest under Knippelsbro, hvor der både er liveoptrædener fra Barbara Moleko og Kristina Renee og dj-set fra folk som Fedty, Esben Weile og Barometer-værten Mads Axelsen.

55DSL presents The Ultimate Fashion Week Party
Fredag den 10. august
Kayak Republic, Børskaj 12, København K
Læs mere om festen på Facebook

U.S Import party
Soullands butik U.S Import er for en stund rykket ud af de trygge rammer på Gammel Kongevej og slutter modeugen af med fest på Fortunen. Der er gratis drinks fra 22-23, og det halvt franske, halvt danske dj-team The Lips of Shame spiller hele natten, så modeugen kan rundes af med manér.

U.S Import – Over and out fashion week party
Lørdag den 11. august kl. 22-04
Fortunen, Ved Stranden 18, København K
Læs mere om eventet på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af