Her er ugens 10 fedeste fester

Vi guider til ugens bedste tilbud – fra moombahton-brag og gadefest i Aarhus til fødselsdage på Bakken og Simons.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kaka ‘Bang Bang’

Why Not får besøg af Kaka
Der er igen onsdagsklub på Rust, og i denne omgang har Why Not rystet op med et line-up, der hedder Lil Kaka, Oh Boy, John Vincent og Emil Lange/Granaten i den rækkefølge. Og husk: Dobbelt op på øl i baren fra 23.00-24.00.

Why Not x Kaka
Onsdag den 15.august
Rust, Guldbergsgade 8, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Julius Sylvest ‘Caramba!’

They Call It Moombahton Part III
Der er lagt op til rave i verdensklasse, når hollandske Munchi sætter gang i den tredje omgang moombahton-fest med Yo Fok-kollektivet som afsender. Ud over Munchi bliver der også gensyn med Julius Sylvest, Copyflex og Fase De Cinco.

They Call it Moombahton Part III
Fredag den 17. august
KB18, Kødboderne 18, København V
Læs mere om festen på Facebook

Simons fejrer to år i gamet
Natklubben med byens mindste bartendere holder to års fødselsdag. Som trækplaster har Simon og Simon sørget for gratis sprut og kendisser bag pladepulten: Både Casper Christensen og fruen, Stig fra DAD – og den mere garvede Sorte Slyngel – lægger vejen forbi.

Simons 2 års fødselsdag
Lørdag den 18. august
Simons, Store Strandstræde 14, København K
Læs mere om festen på Facebook

Le Fix-hygge med rygsækbyt
Herretøjsbutikken Le Fix inviterer lørdag til baggårdshygge med dj og all the works. De heldige får endda en spritny rygsæk fra Eastpack med hjem, du skal blot medbringe din gamle rygsæk som bytte og være blandt de første 50 gæster.

Le Fix x Eastpak – Bag for a (Free) Bag
Lørdag den 18. august
Le Fix, Kronprinsensgade 9 B, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook

What Happens er tilbage på Boxen
What Happens holder igen fest på Culture Box og har i denne omgang inviteret house-duoen Delicious til et gensyn med Tim Andresen og hans faste klub. Også Steffen H lægger vejen fordi på sin fødselsdag med et ganske særligt fødselsdagsset til anledningen.

What Happens
Lørdag den 18.august
Culture Box, Kronprinsessegade 54A, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

XXYYXX ‘About You’

Sommer Chill Out i Aarhus
Også Aarhus kan se frem til fest lørdag. På Rådhuspladsen holder Culture Works Summer Chill Out med masser af kulørte aktiviteter og et line-up der blandt andre består af Djuna Barnes, Averos, Barbara Moleko og den britiske producer XXYYXX.

Summer Chill Out
Lørdag den 18.august
Sommer Chill Out, Rådhuspladsen, Aarhus C
Læs mere om arrangementet på Facebook

Efterfest på V58
Efter Sommer Chill Out rykker folk og fest videre til natklubben V58. Djuna Barnes tager med, og på klubben venter også Bang Bang, norske Terje Bakke og en lang række andre dj’s til at fylde toner på klubben resten af natten.

Sommer Chill Out-efterfest
Lørdag den 18.august
V58, Vestergade 58, Aarhus C
Læs mere om festen HER

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Eloq ‘Shine’

Pelles holder fødselsdag
Vores allesammens radio-dj Pelle Peter Jensen holder fødselsdag. Ikke kun for særligt inviterede, men for alle. Som sædvanlig er Bakken stedet, og underholdningen leveres blandt flere af Eloq, Topgunn, Pato, Nicolas Kawamura og fødselsdagsbarnet selv.

Pelles fødselsdag
Lørdag den 18.august
Bakken, Flæsketorvet 19 – 21, København V
Læs mere om festen på Facebook

Copenhagen Pride holder efterfest på KB3
Copenhagen Pride slår sine folder i hovedstaden i weekenden, og har du ikke umiddelbart nogle planer bagefter, så holder KB3 officiel efterfest. Det bliver en farverig og festlig aften med scenebesøg af blandt andre Ida Corr og Clara Sofie, mens folk som Thomas Madvig og Rosa Lux vil være at finde bag pulten.

Copenhagen Pride efterfest
Lørdag den 18 august
Kødboderne 3, Kødbyen, København V
Læs mere om festen på Facebook

Skank holder fest nummer 100
Basklubben holder fest nummer 100 i kælderen på Rust, og jubilæet bliver fejret med et mixtape og solide basrytmer fra Skank Sound, Wobble Squad, La Cuchina som Sistema og Dublifters Soundsystem, som alle er kendt i kælderen.

Skank nr. 100
Lørdag den 18. august
Rust, Guldbergsgade 8, København N
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af