Hør Karen O’s bidrag til Tim Burton-film

Den altid excentriske Karen O er åbenbart helt vild med film. Yeah Yeah Yeahs-forsangeren er efter ‘Where the Wild Things Are’ gået ind i endnu et soundtrack-projekt, denne gang i samarbejde med Tim Burton til hans nye animationsfilm ‘Frankieweenie’. Den ukonventionelle kærlighedssang ‘Strange Love’ kan nu streames online.

Læs anmeldelse: David Lynch ‘Crazy Clown Time’

Karen O er dog ikke den eneste kunstner, som har sagt ja til at medvirke på soundtracket. Robert Smith, The Flaming Lips, Passion Pit og skuespillerinden Wionna Ryder har også givet hver deres bidrag. Ud fra traileren ligner ‘Frankieweenie’ en typisk Tim Burton-animation med en god kombination af gys, vanvid og et væld af skæve og tragikomiske karakterer.

Filmen kommer i biografen den 5.oktober, mens soundtracket kan købes den 25. september.

Stream ‘Strange Love’ via Pitchfork.com HER.

Se Tim Burtons ‘Frankieweenie’-trailer:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af