Jamie xx hjælper Alicia Keys

‘Girl On Fire’ er titlen på Alicia Keys næste skive, og ifølge amerikanske Billboard er Jamie xx afsløret som en af pladens producere.  Keys afslører derudover i en pressemeddelelse, at albummet bliver ‘en frisk start’ for sangerinde. En start, der eftersigende inkluderer både electronica, reggae og future soul.

Læs også: Drake: »Jamie xx skal have stor indflydelse på mit næste album«

The xx-medlemmet bliver hevet i fra alle sider for øjeblikket, og har også rigeligt travlt med at promovere bandets kommende album ‘Coexist’. Sidst noget lignende skete for Jamie var det Drake, der hev ham over sin indspilning af nummeret ‘Take Care’, der havde Rihanna med på vokal.

‘Girl On Fire’ skulle være klar til release den 27. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af