King Krule ‘Rock Bottom’

Det er ikke til at se på ham. Men knægten Archy Marshall har en stemme som en fuldvoksen mand – og han ved, hvordan den skal bruges. Stemmen er stadig Marshalls vigtigste instrument, og på det nye nummer ‘Rock Bottom’ beviser han, at han også kan få både trommemaskinen og den halvakustiske guitar til at svinge.

Læs anmeldelse: King Krule ‘King Krule’

Lige fra første stemmebekendtskab er man ikke i tvivl om London-ophavet. Flere steder minder han lidt om Alex Turner med mere sjæl og flere crooner-fraseringer. Siden han først blev bemærket i 2010 under navnet Zoo Kid er musikken blevet mere upbeat og der er blevet tilføjet flere spor og facetter til musikken under King Krule-navnet.

Læs også: Hør Zoo Kid ‘Out Getting Ribs’

Af ry går Archy Marshall for at være den toltalt uimponerede type. Alligevel sjæler Marshall en ordentlig tekstluns af Mike Skinners ‘Empty Cans’, hvilket kun kan tolkes som et klap på skulderen til den umiddelbart pensionerede rapper. Men Marshall kan stadig skrive sange forud for sin alder, og de handler stadig om de mørke hjørner af livet, når man har nået ‘rock bottom’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af