Mike Skinner løfter sløret for nyt projekt

Indtil videre er der kommet en hel bunke tracks, men ingen udgivelser ud af Mike Skinners post-Streets-projekt med Rob Harvey kaldet The D.O.T., da alle tracks er blot lagt op på projektets website. Nu har duoen dog samlet en række tracks, produceret nogle nye og sat en dato for projektets debutalbum ‘And That’, som nu er sat til at udkomme den 22. oktober.

Læs også: Mike Skinner starter nyt band

‘And That’ gemmer blandt andet på et samarbejde med Detroit-rapperen Danny Brown og den unge britiske sangerinde Claire Maguire. De udvalgte tracks på den kommende udgivelse spænder sig fra »straight pop songs« til »dancey« numre, lyder det fra de to herrer selv, der i samme åndedrag har annonceret en britisk turné.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af