The Floor Is Made of Lava klar med ‘Kids & Drunks’

Månedens forside-gutter The Floor Is Made of Lava har løftet sløret for deres kommende album. Pladen er på gaden den 1. oktober med titlen ‘Kids & Drunks’,  der ifølge bandet skal tænkes meget dansk på trods af den engelske lyd.

Læs også: Hør The Floor Is Made of Lava ‘Lost In the Woods’

»Titlen er for os en slags tilbagevenden til at turde være lidt fjollede. At lægge det mere eller mindre højtidelige til side og omfavne den kulsorte ironi, hvor man ikke tager sig selv mere seriøst end, at man tør udstille sig selv med alle sine mangler og utilpassede ambitioner for livet«, siger forsanger Tobias Kippenberger om titlen, der også referer til den danske ordlyd, der fastslår, at man skal høre sandheden fra børn og fulde folk.

Læs også: The Floor Is Made of Lava drager på turné

Singlen ‘Lost In the Woods’ og resten af den nye plade bliver udstillet på bandets kommende tur til efteråret. Læs mere om drengene og deres nye plade i Soundvenue #65, som er på gaden nu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af