Twigs ‘Ache’

Selv om kortet er blevet spillet før, kan man ikke undgå at blive nysgerrig, når en kunstner formår at holde sig anonym, specielt i denne web 2.0-alder. Derfor har vi vendt kompasset mod engelske Twigs, som på trods af et yderst sparsomt output allerede pryder forsiden af i-D Magazine denne måned.

Læs også: Top Track: Kirstine Stubbe Teglbjærg ‘Drømmenes lyd’

‘Ache’ er et tryllebindende, langsomt pulserende og let svævende basnummer, hvor Twigs hviskende og nærmest lydløst fader ind, blot for at udånde sig lige så lydløst væk efter næsten fem minutter. Flygtigheden forstærkes kun af mystikken omkring hende, af det længselsfulde omkvæd, og af trackets tilhørende video, hvor en mand i slow motion danser som besat i lyset af blottede neonrør, med noget der sandsynligvis skal forestille en gasmaske – eller som en en Youtube-bruger foreslår: Nike Airs til hovedet.

Se videoen til ‘Ache’:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af