Video: Crystal Castles afprøver nyt materiale

Ethan Kath og Alice Glass skulle eftersigende sende et nyt album på gaden i slutningen af september, og i weekenden opførte Crystal Castles så endnu et nummer, ‘Wrath of God’, fra den nye plade på den engelske Reading Festival. Det blev fanget af en tilskuer, der naturligvis smed det på Youtube.

Læs også: Ny lyd fra Crystal Castles

Duoen lækkede i juni det første nummer ‘Plague’ fra den nye plade, som ifølge dem selv bliver helt anderledes og mere mørk end deres første album. Alice Glass har nemlig mistet al tro på menneskeheden.

»Undertrykkelse er et gennemgående tema… En lang række forfærdelige ting har overgået folk tæt på mig siden ‘II’ og det har grundlæggende haft indflydelse på mine tekster, at jeg har indset, at de aldrig vil opnå retfærdighed«, fortæller Alice Glass om den nye plade i en skriftlig udtalelse til Pithfork.

Læs også: Crystal Castles tilbage i studiet

Derudover tilføjer Ethan Kath, at bandet søgte efter en helt anden lyd og et mere råt udtryk, og derfor fjernede alle computere fra produktionen, og indspillede sangene i et take. Crystal Castles uden computer kan blive som Raveonettes uden støj – interssant, men risikabelt.

Se Crystal Castles opføre ‘Wrath of God’ live:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af