Breakin’ Sound: Broke

Hvem har vi så her?
Broke er to unge mænd fra Nørrebro, Simon Littauer og Mads Bergland. De har spillet sammen siden 2010 og er nu for alvor ved at få gang i sagerne. De er dog ikke nemme at støve information op omkring. Prøv du at google ‘Broke’, og et ungt københavnerband er ikke det første, der dukker op, kan jeg hilse at sige. Vi ved dog, at Littauer tidligere lavede electro-eksperimenter under aliasset Zvook Mescalin, ligesom han er storebror til Jakob fra hedengangne Electrojuice. Men let er det ikke at blive klog på duoen. Heller ikke når du lytter til musikken, der stikker i forskellige, trashede retninger.

Lyt til ‘Restless Beach’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Hvordan lyder de?
Fælles for Brokes materiale er den postpunkede og festlige nattestemning, som de selv kalder ‘dark-coloured disco’. Men de prøver ting af. Tag de slæbende og næsten krautrockede ‘Leaving School’ og ‘Restless Beach’, og lyt så bagefter til ‘Let the Youth Go Mad’, som vil slå dig bagover, når du rammes af de onde synthtoner og det danske håb Møs frygtindgydende rapvokal.

Drengenes første udgivelse er lige om hjørnet, og så turnerer de snart Europa tyndt med Reptile Youth.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af