Crystal Castles slipper Guds vrede løs

Støjende, dystert og usædvanligt fængende er opstriften på Crystl Castles lyd. Og på andensinglen ‘Wrath of God’ fra det kommende album ‘III’ går de tre ingredienser igen. Det nummer har nu ramt nettet, og i øvrigt erhverves den 5. november, når ‘III’ kommer på gaden via sin netop offentliggjorte releasedato.

Læs også: Se videoen til Crystal Castles ‘Plague’

Man har lidt på fornemmelsen, at hverken Ethan Kath eller den altid sortsværtede Alice Glass har haft en helt smertefri barndom, når man laver musik, som de to canadiere gør det. Glass har da også udtalt, at verden for hende er blevet et mørkere sted siden sidste plade. Det er naturligvis smittet af på ‘III’, netop som man troede, det ikke kunne blive mere dystert.

Hør Crystal Castles ‘Wrath of God’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af