DJ Static ‘Fucker rundt alene’

DJ Static ‘Fucker rundt alene’

DJ Static er sjovt nok ikke alene på nummeret ‘Fucker rundt alene’. Til gengæld har han tænkt ud af boksen, og hidkaldt en ikke helt oplagt treenighed af danske musikere til nummeret.  Men Peter Sommer, Tue Track og Shaka Loveless fungerer overraskende godt sammen på det tunge basnummer, der nu også har fået en tilsvarende mararidtsvækkende video.

Læs anmeldelse: DJ Static ‘Rolig under pres’

De tre vokalister får alle sat deres personlige præg på nummeret, der formår at fungere som en enhed. Peter Sommer med sine, på mere end én måde sorte tekster, Tue Track som den mere traditionelle gaderapper og Shaka Loveless med sin karakteristiske klang og talent for at levere vanedannende omkvæd.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af