Genius of Time – genier i groovy formidling

Det svenske makkerpar bag Genius of Time ønsker at fusionere og nytænke. Oldschool med newschool, analog med digital, steady grooves med live-improvisation. Alt sammen med det formål at skabe en lyd, der gør det umuligt at stå stille. House-duoen sætter altså barren højt.

Da svenskerne ankom til Rebel-scenen, lettere forsinket, var hallen tæt på tom, og med en pult proppet til kanten med trommemaskiner og synthesizere fik man fornemmelsen af, at nu kunne det virkelig gå begge veje.

Læs live-anmeldelse: Casiokids på Trailerpark Festival

De åbnede ballet med et dybt kick og den blødeste basgang længe hørt, og herfra trak de på raffineret vis tråde fra det velkendte og varme til det nye og udfordrende. Duoen spillede imponerende varieret, uden at det blev den mindste smule skizoidt, alt imens et forførende groove og et sikkert 16-dels swing skabte sammenhæng og satte gang i dansegulvet.

På meget kort tid gik salen fra tom til proppet og i spændet fra giftig acidhouse til det dybe og dubbede var dansevenligheden hele tiden i højsædet. En seksstjernet kvittering for genialitet kræver dog et element af uforglemmelighed, og selvom Genius of Time efterlod den lille hal fyldt med salige udtryk og opstemte kroppe, blev følelsesregistret altså ikke mærket for evigt. Men genier i groovy formidling, det er de.

Koncert. Trailerpark Festival.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af