Her er ugens 10 fedeste fester

Glæd dig til Why Nots store afstedsfest, dubstep-kræs på Culture Box og pladevenderi af Iceage og Ulige Numre i Kødbyen.

Why Not takker af
Rust åbner dørene og byder os indenfor til onsdagsklubben Why Nots afskedsfest, der giver faklen videre til det nye koncept Wrap. Why Not har gennem de sidste år været garant for en solid fest centreret om stærkt beatdrevne artister, og har budt på koncerter med et hav af nye hiphop-kunstnere. Til afslutningen spiller blandt andre Simon Dokkedal og Dj Graded og selvfølgelig mange, mange flere.

Why Not afslutningsfest
Onsdag den 19. september
Rust, København
Læs mere om festen på Facebook


Ulige Numre ‘København’

Birk og Ulige Numre vender plader
Hvis du er en af de utallige, der sidste år skrålede med på Ulige Numres ‘København’ og er faldet pladask for de unge drenges charmerende indierock og fængende melodier, er her nu en mulighed for at lytte til lidt af deres musikalske skolegang og inspirationsophav. Sammen med Birk Voss vender de nemlig plader på Mesteren & Lærlingen torsdag aften. Selv lover drengene »Live-tamburin, billige bajere og rigtig meget uforløst kærlighed« – what’s not to like?

Birk og Hans Ulige Numre x Mesteren & Lærlingen
Onsdag d. 19. september
Mesteren & Lærlingen, København
Læs mere om festen på Facebook


Roedelius ‘Regenmacher’

Festival of Endless Gratitude
Den evigt taknemmelige festival, der skydes i gang torsdag og fortsætter til de lyse morgentimer natten til søndag, blænder op for et omfattende line-up af bands og djs spredt med lind hånd som konfetti ud over Musikhuset på Refshaleøen. Line-uppet består blandt andre af legendariske Roedelius kendt fra Cluster og Jean-Hervé Péron fra Faust, hvis influenser stadig kan høres i musik i dag. Yderligere varetager Escho-pladeselskabet dj-tjansen fredag nat og radiovært Lucia Odoom tilsvarende lørdag aften, der sammen med de mange spændende navne fra ind- og udland nok skal få gulvet i bevægelse.

Festival of Endless Gratitude @ Music House CPH
Torsdag-lørdag den 20.-22. september
Music House CPH, København
Læs mere om festen på Facebook