Her er ugens 10 fedeste fester

Glæd dig til Why Nots store afstedsfest, dubstep-kræs på Culture Box og pladevenderi af Iceage og Ulige Numre i Kødbyen.

Why Not takker af
Rust åbner dørene og byder os indenfor til onsdagsklubben Why Nots afskedsfest, der giver faklen videre til det nye koncept Wrap. Why Not har gennem de sidste år været garant for en solid fest centreret om stærkt beatdrevne artister, og har budt på koncerter med et hav af nye hiphop-kunstnere. Til afslutningen spiller blandt andre Simon Dokkedal og Dj Graded og selvfølgelig mange, mange flere.

Why Not afslutningsfest
Onsdag den 19. september
Rust, København
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Ulige Numre ‘København’

Birk og Ulige Numre vender plader
Hvis du er en af de utallige, der sidste år skrålede med på Ulige Numres ‘København’ og er faldet pladask for de unge drenges charmerende indierock og fængende melodier, er her nu en mulighed for at lytte til lidt af deres musikalske skolegang og inspirationsophav. Sammen med Birk Voss vender de nemlig plader på Mesteren & Lærlingen torsdag aften. Selv lover drengene »Live-tamburin, billige bajere og rigtig meget uforløst kærlighed« – what’s not to like?

Birk og Hans Ulige Numre x Mesteren & Lærlingen
Onsdag d. 19. september
Mesteren & Lærlingen, København
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Roedelius ‘Regenmacher’

Festival of Endless Gratitude
Den evigt taknemmelige festival, der skydes i gang torsdag og fortsætter til de lyse morgentimer natten til søndag, blænder op for et omfattende line-up af bands og djs spredt med lind hånd som konfetti ud over Musikhuset på Refshaleøen. Line-uppet består blandt andre af legendariske Roedelius kendt fra Cluster og Jean-Hervé Péron fra Faust, hvis influenser stadig kan høres i musik i dag. Yderligere varetager Escho-pladeselskabet dj-tjansen fredag nat og radiovært Lucia Odoom tilsvarende lørdag aften, der sammen med de mange spændende navne fra ind- og udland nok skal få gulvet i bevægelse.

Festival of Endless Gratitude @ Music House CPH
Torsdag-lørdag den 20.-22. september
Music House CPH, København
Læs mere om festen på Facebook

90’er-fest på Jolene
Torsdag er det igen blevet tid til, at Jessie står for festen på Jolene. Denne gang med klubbens veninde, svenske Nina Castenskiold, bag rattet, der hiver 90’erne ud af gemmerne og puster nyt (gammelt) liv i Jolenes vante rammer. Hvis du er til lazer, acid house og det, der er værre, er stedet Jolene på torsdag.

Jessie 90’er lazer fest @ Jolene
Torsdag den 20. september
Jolene, København
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ben UFO live-set hos Boiler Room

Britisk bas på Boxen
Culture Box fortsætter stimen med solide basbookinger. Denne gang er turen kommet til Ben UFO, der som dj og bagmand bag pladeselskabet Hessle Audio har sat sit præg på den britiske basscene. Han har blandt leveret et dj-set i det feterede Boiler Room, som er blevet kaldt et af de bedste nogensinde. Yderligere flankeres Ben Ufo af Psimono og Antony Difrancesco med flere, så der er lagt i ovnen til en vild aften i bassens tegn.

Integer #1 x Ben UFO
Fredag den 21. september
Culture Box, København
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Drunk Funk MC’s ‘Disc Junkies’

Release og relax på Rust
Om det er med inspiration fra Kanye og ‘Cruel Summer’-albummet vides ikke, men i hvert fald har pladeselskabet Lagoob Digital Pres udgivet et spritnyt gruppealbum: Pladen hedder Lagoon Funk Vol.1, hvilket lidt lægger op til en 2’er. Folkene bag pladeselskabet kan dog mere end bare at lave plader – de har nemlig stykket en releasefest på benene med masser af hiphop på programmet.

Lagoon Digital Release
Fredag den 21. september
Rust, København N
Læs mere og festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Averos ‘Averos Original Mix’

Raven i graven
Fredag bliver V58 i Aarhus forvandlet til et elektronisk peepshow. På mainfloor har spillestedet hentet hele to elektroniske live-acts til at sætte gang i sagerne, nemlig electronica-duoen Averos samt NDRF, der spiller dubbet minimal techno. I kælderen står Finn og Frost til rådighed med disco og house hele aftenen.

Raven at V85
Fredag den 21. september
V58, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

DJ Hvad ‘Hvaddemonia’

Fødselsdag hos Bolsjefabrikken
Velkommen til vejfest, men så alligevel ikke rigtigt. Bolsjefabrikken på Lærkevej holder tre års fødselsdag, og det med et omfattende program af, hold nu fast: Copyflex, Dj Hvad, Bobby 6killer, Son of Sun and the bombsquad, RDG & MC Nik Boogie, ElektroSatan, Troublems High5, Ritual Tricks, Astrodyssey og F.U.B.A.R HI-FI. Dansegulvet kommer til at gløde.

Lærkevejs 3 års fødselsdag
Lørdag den 22. september
Bolsjefabrikken Lærkevej, København NV
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Igeage ‘New Brigade’

Punk på programmet
Det bliver forhåbentlig vildt og larmende, når Elias fra Iceage og Loke fra Skurv vender plader på Bakken lørdag. Også de to dj’s Miss Lori og Mischa Pavlovski får lov at styre tøjlerne i løbet af aftenen, hvor både euro, italo, synth og pop vil flyve gennem højtalerne.

Half Italo//Half Haram
Lørdag den 22. september
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Levon Vincent ‘Late Night Jam’

En gammel kending vender tibage
Levon Vincent har efterhånden besøgt Danmark nogle gange, men nu vender han endnu en gang tilbage på Culture Box. Den amerikanske kunstner er efterhånden en ældre herre i dj-miljøet, og har mange udgivelser på samvittigheden. Sidst men ikke mindst er han en fandens dygtig dj, og figurer på diverse lister over verdens bedste.

Culture Box presents: Levon Vincent
Lørdag den 22. september
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af