Her er ugens 12 fedeste fester

Glæd dig blandt andet til Trentemøller, fødselsdag på Christiania, elektroniske sværvægtere og den nye klub Wrap på Rust.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Shaka Loveless ‘Tomgang’

Christiania fejrer fødselsdag med B-Daze
Den danske kulturinstitution fylder 41. Det er hverken rundt eller lige, men det afholder ikke Christiania fra at holde et fem dage langt fødselsdagsridt propfyldt med musik spillet af et væld af musikanter fra Klumben, Raske Penge, Shaka Loveless og til erfarne herrer Peter A.G og beatbox-legenden Rahzel. Onsdag er der gratis indgang, mens man skal anskaffe sig billet til de andre dage. 

Christianias 41 års fødselsdag
Onsdag den 26. september
Den Grå Hal, Christiania, København
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

TopGunn, Klumben og Kidd freestyler i Odense

Nyt onsdagsbekendtskab på Rust
Kan du slet ikke få nok af dancehall, så er Rust dit nye tilflugtssted midt på ugen. Why Not er nemlig lukket, og Wrap er den nye onsdagsklub, hvor man kan dyrke sin fetich for dancehall, grime, reggae og mere dancehall. Denne onsdag bliver festen hostet af TopGunn, Emil Lange, John Vincent og Joakim Skovbjerg.

Wrap åbningsfest
Onsdag den 26. september
Rust, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lykke Li ‘I Follow Rivers’ (The Magician remix)

KB3 goes disco
September er måneden for nye begyndelser, og det gælder også i det københavnske festlandskab. KB3 lancerer en ny månedlig klub for kræsne disco- og housefans med navnet Freak & Swindle. Øverst på fredagens åbningsprogram står The Magician, som man måske kender fra diverse remix og ellers som den ene eller anden halvdel af Aeroplane. Der bliver reklameret for ‘mere dans og mindre attitude’, hvilket kan være stærkt tiltrængt sidst på ugen.

Freak & Swindle Launchparty
Fredag den 28. september
KB3, København V
Læs mere om festen på Facebook


Foto: Mathias Bojesen/Soundvenue

Mørkedisko i Kødbyen
I den anden ende af Kødbyen holder Disko Vortex fest på Bakken for de mere tungsindede københavnere. Denne gang har Vortex allieret sig med Ecstasy Castles, €uro Boys og Mandatory Publikations, der vil trykke toner af synth, postpunk og andre mørke musikarter sammen til et køligt fredagsmix.

Disko Vortex
Fredag den 28. september
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Robert Hood ‘Minus’

Minimalistisk fredag
Robert Hood er endnu engang inviteret til Danmark. Sidst spillede en af forfædrene til minimal techno på den elektroniske Phono festival i Odense, men denne gang tropper han op i København. Endnu engang er det Culture Box som står i spidsen for at hente en sværvægter til landet, når klubben fredag fyldes med elektroniske beats fra Robert Hoods kyndige hænder.

Robert Hood x Culture Box
Fredag den 28. september
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hypno ‘Kancourde’

Roskilde Rave
Roskilde og Hal 12 skubber gang i Rare Nights-festerne igen. Denne gang med et udenlandsk navn på programmet. Islandske Hypno består af den kun 19 årige Kári Guðmundsson, som på trods af sin unge alder allerede har opnået en del anerkendelse i klubmiljøet med sine aggressive hybridproduktioner. Kom tidligt. De første to timer forsødes af dobbelt up i baren.

Rare Nights
Fredag den 28. september
Hal 12, Roskilde
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Trentemøller ‘Silver Surfer, Ghost Rider Go!!!’

Trentemøller serverer candyfloss for ørene
For fjerde gang er Psycho Candy værter for et solidt dj line-up på Simons. Trentemøller gæster klubben og strøer sine mørke plader med lind hånd ud over de bonede gulve, og festen bliver også gæstet af Bromance og Lou Van, som vil gøre deres for at holde humøret fra pre-kanalrundfarts-ravet i vejret. Sukkeret størkner fra klokken 21, hvor rundfarten sætter festen i gang og fortsætter på Simons, til folk går sukkerkolde.

Psycho Candy x Trentemøller
Fredag den 28. september
Simons, København

Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Natbar stemningsfilm

Bremen slår dørene op for ny natbar
Simon Spies’ gamle teater åbner nu op for et nyt tiltag dedikeret barfluer og finker, der søger et sted, hvor der kan danses til man segner. Lobbyområdet har fået en gennemgribende renovering og er nu klar til Bremens nyeste satsning – at lave natbar hver lørdag fra klokken 24-05. Der vil være skiftende line-ups, på lørdag består det dog af Jonas Hz, DJ Cap, Black Volcano DJ Team og et surprise act, der uden tvivl vil sparke festlighederne i gang.

Natbar Åbningsfest @ Bremen
Lørdag den 29. september
Bremen, København

Læs mere om festen på Natbar.dk

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Money made at Afrovaganza VI

Afrovaganza VII danser igen penge ind
Den årligt tilbagevendende velgørenhedsfest Afrovaganza er igen på banen og klar til at rejse en kæmpe fest og et kæmpe beløb til de trængende i Afrika. Begivenheden, der oprindeligt startede som en privatfest på Amager, er år for år vokset sig større og samlede sidste år 72.000 kroner ind. Vær med til at feste natten lang til afrikanske rytmer i spraglede kostumer og forhåbentligt slå sidste års omsætning, når KPH Volume lægger ramme om festlighederne.

Arovaganza VII
Lørdag den 29. september
KPH Volume, København
Læs mere om festen på Facebook

V58 forføres af italiensk dj
Andee, der oprindeligt er fra Italien har slået rødder i Berlin, lader nu rødderne vokse ind i V58s lokaler. Den succesfulde DJ, der i 2010 startede pladeselskabet Earth Mothern har efterfølgende arbejdet sammen med kunstnere som Analogue Cops og Terrence Parker og spiller denne aften i main room efterfulgt af en skare af resident djs fra V58.

Bunker x Andee @ V58
Lørdag den 29. september
V58, Århus

Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Strange Forces ‘Castle Castle’

Neo-psych fra down under river Bakken rundt
Aftenen står i psykedelikaens tegn, når lo-fi-eksperimenterne udfoldes og Strange Forces tager fra Australien til Danmark for at præsentere deres darksurf for det københavnske publikum. Efter at have spillet og turneret med navne som Tame Impala og Mogwai er de nu klar til at headline aftenens event, hvor The History of Colour TV også blænder op for deres bekidte shoegaze-univers. I løbet af lørdagen på et endnu ukendt tidspunkt vil den russiske kunstner Michiel Tange van Leeuwen yderligere opføre et stedsbestemt performance.

Salon:Pissoir: Strange Forces//The History of Colour TV
Lørdag den. 29. september
Bakken, København

Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Deepchord presents Echospace ‘Firefly’

Dubtech-pioner besøger Culture Box
Culture Box lægger hus til, når den erfarne Rod Modell under aliaset DeepChord gæster København. Modell, der blandt andet er kendt for sit samarbejde med Steven Hitchell i Echospace og et ekstensivt virke i diverse andre konstellationer, er et must-see, hvis man er til hans velkendte blend af dubtechno og reallydsoptagelser. Deadbeat gæster også stedet denne aften, og der er i det hele taget lagt i ovnen til en bemærkelsesværdig aften.

Culture Box Presents: DeepChord Live + Deadbeat Live
Lørdag den 29. september
Culture Box, København
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af