The Floor Is Made of Lava streamer ‘Kids & Drunks’

Opdatering: Album-streamet har nu ramt nettet. Hør det forneden.

Rock’n’roll er ikke død. Nogle gange skal man mindes om det, som da punken eksploderede og Neil Young sang: »Hey Hey, My My / Rock and roll can never die«. Nu er det The Floor Is Made of Lava, som trodsigt klasker os i hovedet med deres romantisk-nostalgiske rock og minder os om, at guitaren lever i bedste velgående. Bandet sender på mandag deres tredje album ‘Kids & Drunks’ på gaden, men allerede i dag kan du høre albummet, da det blive streamet live kl. 12 på bandets Facebook-profil.

Læs også: The Floor Is Made of Lavas 10 største rockikoner

I forbindelse med udgivelsen af ‘Kids & Drunks’ tager drengene i Lava på en in-store tour i fire af landets Stereo Studio-butikker. Bandet spiller en håndfuld akustiske sange og signerer det nye album. Der vil desuden være en gratis plakat til de første 50 fremmødte. Se datoerne forneden.

Lyt til ‘Kids & Drunks’ præsenteret af bandet:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Floor Is Made of Lava in-store tour:
Fredag 28/9 – kl. 15
Stereo Studio, Århus C

Fredag den 28. september – kl. 18
Stereo Studio, Esbjerg

Lørdag den 29. september – kl. 12
Stereo Studio, Odense

Mandag den 1. oktober kl. 16.30
Stereo Studio, København K

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af