Hør nyt album fra The xx

Det virker efterhånden som om, at den amerikanske radiostation NPR har fået monopol på at streame samtlige gode album, inden de bliver udgivet. Ikke at der er nogen grund til at klage, og i nat havde radiostationen så premiere på endnu et længeventet og meget imødeset album, nemlig The xx’s andet af slagsen, ‘Coexist’, som nu kan streames i fuld længde på NPR’s website.

Læs også: Se The xx live fra et hotelværelse i Tokyo

På pladen finder du blandt andet ‘Angels’ og ‘Chained’, som vi begge har kåret til Top Track her på siderne.

‘Coexist’ rammer officielt butikkerne på mandag den 10. september, og så kan du komme helt tæt på trioen i et stort interview i det nye Soundvenue, der er på gaden på torsdag. Vi har endda smækket dem på forsiden.

Hør The xx ‘Coexist’ via NPR HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af