Pato samler vennerne igen

Hvis man skulle være i tvivl, så er Pato Siebenhaar og hans Black Cheese-studie på Vesterbro et omdrejningspunkt for rigtigt mange i det københavnske hiphop- og dancehall-miljø. Det slår han fast med syvtommersøm den 8. oktober, når han smider ‘Black Cheese Mixxtape Vol. 2’ på gaden. Mixtapet byder på gæsteoptrædener fra blandt andre TopGunn, Sukkerlyn, Jonas For Faen, Kidd, Jokeren, Eaggerman, Danni Toma, Stanley Most, Klumben og Raske Penge. I ovenstående video kan du se lidt af, hvad der er i vente.

Læs også: ASAP Mob giver mixtape væk gratis

Ligesom da ‘Black Cheese Mixxtape Vol. 1’ udkom for to år siden, følger Pato og vennerne op på udgivelsen med en fest. Denne gang bliver det den 19. oktober i Pumpehuset, hvor Siebenhaar samler så mange af de medvirkende fra mixtapet som muligt på scenen til en stor fest.

Læs også: Se street style fra Trailerpark Festival

Black Cheese blev skabt i 2008 som et værksted for Pato, og det var her, han selv producerede sit seneste album, ‘Ca. lige her’. Til daglig lægger han tid og mikrofon til dem, der kigger forbi ‘Osten’, som studiet kaldes i daglig tale. Og det er altså de optagelser, der i løbet af de seneste par år har udviklet sig til ‘Black Cheese Mixxtape Vol. 2’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af