Sandheden om Kidd afsløres i hudløs dokumentar


Foto: Johanne Fick

Siden Kidd for cirka halvandet år siden uploadede sangen ‘Kysset med Jamel’ til Youtube, har hans liv været præget af både turbulensagtig succes og hårde, personlige nedture. I hele perioden er han blevet fulgt tæt af dokumentaristen Andreas Johnsen, og det resulterer nu i en hårdtpumpet dokumentarspillefilm.

Johnsen har som en flue på væggen fulgt Kidds kometagtige optur, der inkluderer fester, damer, tykke pengeseddelbundter og stoffer på festivaler og diskoteksturneer, men er tæt på, da den unge rapper rammer en mur. Tømmermændene og tvivlen sætter ind, konflikterne vokser i Cheff-lejren, og Kidd føler sig så chikaneret i offentligheden, at han knapt tør gå på gaden.

» I går så jeg en dokumentar om mig selv – siden start 2011 – pyh ha – mange opture men utrolig mange personlige nedture. Det bliver hårdt men godt at vise Danmark – hvad der er sket bag festen – bagsiden af medaljen«, skrev Kidd mandag om filmen på Twitter.

Læs også: Kidd: »Her er mine yndlingsrappere«

Dokumentarfilmen har endnu ingen officiel titel, men den har planlagt premiere under dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX den 3. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af