Video: The Rumour Said Fire jammer i studiet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Rumour Said Fire ‘Dead Leaves’

The Rumour Said Fire kom på alles læber i 2009 med deres ekstremt fængende folkrock. Med P3 Gulds Talentpris, P3’s Uundgåelige og utallige afspilninger af kæmpehittet ‘The Balcony’ er forventningerne store til næste album. ‘Dead Leaves’ har været Top Track hos os, er i denne uge P3’s Uundgåelige, og i kølvandet på det kommer videoen, der inviterer os indenfor hos bandet til en intim uropførsel.

Læs også: The Rumour Said Fire klar med nyt album plus koncerter

Det mere rockede udtryk formidles flot i de nedbarberede rammer, og de store, næsten desperate følelser lyser ud af Jesper Lidangs øjne, mens en samplet William Burroughs i baggrunden kontemplerer og visualiserer Nirvana – tilstanden, ikke bandet.

Frontmand Jesper Lidang udtaler følgende om videoen:
»Grunden til, vi valgte at lave en livesession, er primært, at vi godt kan li sessions som ‘from the basement’ og ‘three tracks session’ og så videre, og inspireret deraf fik lyst til selv at lave en studiesession, hvor vi præsenterer det nye materiale live, men hvor vi selv har fuld kontrol over materialet og kan gøre med det som vi vil«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af