Video: Jessie Ware badet i nattens lys

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jessie Ware ‘Night Flight’

Britiske Jessie Ware er kommet stærkt ud af 2012 med sit debutalbum ‘Devotion’, der blandt andet har skaffet hende en nominering til Mercury Prize. Nu er videoen til albummets næste single ‘Night Light’ sluppet løs. Instrueret af Chris Sweeney optræder Ware sammen med sin kæreste og søster Hannah i hvad der kunne blive endnu et skridt mod mainstreamen og den store succes.

Læs anmeldelse: Jessie Ware ‘Devotion’

Videoen lugter en smule af Madonna i sin ikoniske tid i start 90’erne, og lyset bliver brugt i en nærmest impressionistisk, aktiv rolle. Flot konstrueret er billedsiden en nydelig forlængelse af musikkens slut-80’er/start-90’er udtryk i en måske lidt mere balanceret fremstilling.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af