Amy Winehouse opføres i Det Kongelige

»Too soon?«, skrev britiske NME i dag, da de fik nys om den forestående forestilling ‘Amy’ på Det Kongelige Teater i Danmark. Amy Winehouse gik bort i 2011, og nu står danske kræfter bag en ny teaterforestilling.

Læs også: Amy Winehouses sidste kollektion for Fred Perry

Stykket skal opføres i 2013 på den eksperimentielle scene Det Røde Rum, og vil skildre sangerindens liv fra storhed til fald med alt hvad det indebærer af skandaler og personlige nedture. Den talentfulde sangerinde døede af alkoholforgiftning i sommeren 2011, og nåede inden da at udgive to anmelderroste album, hvor især det sidste fra 2006 ‘Back to Black’ blev regnet som lidt af et mesterværk.

Læs anmeldelse:
Amy Winehouse ‘Lioness: Hidden Treasures’

Stykket bliver angiveligt sat sammen af interviews, takketaler, aviser, breve og naturligvis sangkataloget. ‘Amy’ har premiere den 30. januar og Johanne Louise Schmidt vil spille hovedrollen. Du kan købe billetter HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af