Video: Chromatics på catwalken

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Chromatics ‘Looking for Love’

Chromatics har delt et stykke af deres 17-minutter lange nummer ‘Looking for Love’. Kun et stykke, for det ville ærlig talt være lige i overkanten med en musikvideo på over et kvarter. Nummeret stammer fra compilation-albummet ‘After Dark II’ fra pladeselskabet Italians Do It Better, der følger op på selskabets første og italodisco-banebrydende

Læs også: Video: Chromatics viser gaderne frem

Med til nummeret følger så en musikvideo fra Chanels modeshow, der for nyligt blev afholdt i Paris og gæstet af Chromatics, der lavede lyd til catwalken. Videoen er lavet af italienske Alberto Rossini, og er et sammenklip af showet fra forberedelse til udførelse og afslutning. Chefdesigner Karl Lagerfeld optræder flere gange i videoen, og er du bare lidt modeinteresseret kan du sikkert spotte flere modekendisser i forsamlingen.

Der er ingen fastlagt dato på udgivelsen af ‘After Dark II’, men den skulle være lige om hjørnet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af