Crystal Castles går amok i Danmark

Julen kommer tidligt i år. Det er nemlig netop blevet annonceret, at den støjende electroduo Crystal Castles kommer til Danmark i marts, hvor de besøger Voxhall i Aarhus og Store Vega i København. God tid efter bandet har smidt deres tredje album ‘III’ på gaden den 5. november.

Læs også: Crystal Castles slipper guds vrede løs

Crystal Castles tog publikum med storm allerede efter udgivelsen af debutalbummets hidsige produkioner, der på én gang var vanedannende og mareridtsfremkaldende. Selv teksuniverset opererer inden for de dødelige synder som ondskab og djævleuddrivelse.

Duoen er desuden kendt for et mere end vildt live-show takket være Alice Glass, der er berømt og berygtet for sine epileptiske udfald på scenen, der ofte ender i stage-diving af den eller anden form. Sidst bandet var i Store Vega i 2010 havde Glass brækket sin fod, så der burde komme mere knald på denne her gang.

Crystal Castles
Lørdag den 2. marts
Store Vega, københavn V
Entré: Endnu ikke oplyst

Fredag den 1. marts
Voxhall, Aarhus
Entré: 220 kroner (billetter kan købes hos Voxhall)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af