Deadmau5 slår kløerne i Ryan Adams

To verdener mødes, hvis profetien holder stik, og manden møder musen. Ryan Adams tweetede tidligere på ugen: »Optager et nyt track med min nye ven deadmau5 i dag. Det lyder som BladeRunner med Don Henley i hovedrollen«. Vedhæftet var et billede af de to medsammensvorne, som du kan se nedenfor. Deadmau5 har efterfølgende retweetet beskeden, så det kunne tyde på, at begge parter er enige i ægteskabet.

Læs anmeldelse: Ryan Adams ‘Ashes & Fire’

EDM-giganten Deadmau5 er aktuel med sit nye og lettere postmoderne titulerede album ‘> album title goes here <‘, mens Adams, der udgav sit 13. album ‘Ashes & Fire’ sidste år, har producerrollen på det nye The Lemonheads-album og ligeledes agere sparringspartner for sin kone Mandy Moores kommende album.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af