Er ‘Cruel Winter’ på vej?

Q-Tip fra hedengangne A Tribe Called Quest er noget af en legende indenfor hiphop. Derfor skabte det selvfølgelig overskrifter, da han tilbage i april signede til Kanye Wests G.O.O.D. Music-pladeselskab, men af en eller anden grund var Q-Tip ikke at finde på selskabets nye ‘Cruel Summer’-album. Det faktum blev rapperen under et interview til BET Hip-Hop Awards gjort opmærksom på, hvorefter han stærkt insinuerede, at var et ‘Cruel Winter’-album på vej.

Læs også: Hvem er hvem i G.O.O.D. Music?

»Jeg ved det, jeg ved det. Og jeg er ked af det. Men jeg er nødt til at slippe katten ud af sækken. Kanye bliver sikkert. Hvis der er en ‘Cruel Summer’, så må der også være en ‘Cruel Winter’, ikke? Det er det eneste jeg siger«, sagde Q-Tip. Og så er resten ellers op til fri fortolkning.

Se Q-Tip breake nyheden:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Get More: Music News

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af