Fallulah ‘Superfishyality’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvem vidste Fallulah også var en mere end habil danser? Ikke mig. Men i videoen til sangerindens nye single ‘Superfishyality’ bliver der danset amok med en række blonde kloner, og såmænd også svinget en knytnæve eller to, når der opstår stridigheder på basketbanen.

Læs anmeldelse: Fallulah ‘The Black Cat Neighborhood’

På nummeret fortsætter Fallulah i nogenlunde samme spor som den roste debut, og kører med bankende trommer det afdæmpede vers over i et energifyldt omkvæd, der tager brugen af ‘la-la-la’ til nye højder. Helt rosenrødt er det dog ikke, da teksten og titlen dækker over Fallulahs dystre opdagelse af musikbranchens overfladiske bagside.

Fallulahs andet album kommer i begyndelsen af 2013, og skulle i følge sangerinden selv blive en mere underspillet og afdæmpet affære.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af