Frisk Frugt og fremtidsfyre på tour

Aarhus, Aalborg og København står for skud, når Frisk Frugt og 4 Guys From the Future rammer de danske landeveje i fælles front. Begge bands har nyt materiale under opsejling, og vil løfte sløret for dette under koncerterne, hvor hvert band først spiller en koncert og så runder aftenen af med en stor fællesoptræden, hvor alle involverede er på scenen.

Læs også:
20 koncerter du skal opleve i november

De to bands starter deres tre dages ridt af en turné den 8. november, og Frisk Frugt lover blandt andet, at: »Til denne koncertrække vil der udelukkende blive spillet nyt materiale bestående af violin, tuba, klarinet, harpsichord, slagtøj og stemmer«.

Frisk Frugt har en udgivelse på vej på pladeselskabet yoyooyoy, mens 4 Guys From the Future til næste år har pladen ‘2013’ klar på Tambourhinoceros.

Frisk Frugt + 4 Guys From the Future
Torsdag den 8. november, Radar, Aarhus
Fredag den 9. november, Studenterhuset, Aalborg
Lørdag den 10. november, JazzHouse, København

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af