Her er ugens 10 største festbrag

Glæd dig blandt andet til Den Sorte Skole, Sound of Copenhagen, Grandmaster Flash og Piratfest med næsten 50 optrædende og dj’s.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ukendt Kunstner feat. Murro ‘København’

Urban onsdag på Rust
Igen fyrer Rust op for onsdagklubben Wrap, hvor det denne gang er Oh Boy! der har kurateret aftenens line-up. Derfor kommer Ukenst Kunstner forbi til et dj-set, ligesom P3’s Pelle, Oh Boy! selv og Wraps residents indtager pulten.

Wrap
Onsdag den 10. oktober
Rust, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Less Win ‘Cathartic Realease’

Less Win på Bakken

Der er albumrelease på Bakken torsdag. Danske Less Win spiller velsmurt postpunk, og nu har de fået lov at udgive et album ‘Great’ efter to års kamp. Bandet spiller selvfølgelig hele pladen live, mens resten af aftenen står i klubben Bad Milks tegn, hvor Nina Carstenskiold har taget sig af programmet.

Bad Milk Vs. Less Win
Torsdag den 11. oktober
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Den Sorte Skole ‘Lektion#1’

Bastardfest
Den Sorte Skole holder fest med alle dem, de andre også vil lege med. Kollektivet har naturligvis inviteret deres musikkyndige venner Khalazer, Eloq, Tue Track og mange flere, og musikbiblioteket fra Information, Ralf Christensen, står for forfesten, som begynder allerede klokken 20.00. Det burde blive flabet, festligt og fantastisk.

Den Sorte Skole fest
Fredag den 12. oktober
Studenterhuset, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Grandmaster Flash ‘The Message’

Nostalgisk gensyn med stormesteren
Har du blot en smule interesse for hiphop og hvor genren kommer fra, så burde du slå et smut omkring Pumpehuset fredag, for her byder København nemlig velkommen til legenden Grandmaster Flash. Manden bag har passeret det halve århundrede, og er en pionær inden for hiphop, så kom og oplev en af de helt store.

Grandmaster Flash Live
Fredag den 12. oktober
Pumpehuset, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kommunal efterfest
Det bliver sjovere, end det lyder, for V58 i Aarhus har i anledning af Kulturnatten hentet sangerinden og rapperen Mø til byen, som med sine skarpe replikker, bløde stemme og fladede attitude formentlig kan gøre din Kulturnat væsentlig mere interessant. Og så er der selvfølgelig mange andre på programmet.

Kulturnat efterfest
Fredag den 12. oktober
V58, Aarhus
Læs mere om festen HER

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Mathew Jonson ‘Marionette’

Den elektriske box

Culture Box har efterhånden sat sig tungt på importen af elektroniske stjerner, og på fredag er det Mathew Jonsons tur i boxen. Canadieren bliver især rost for den mængde af personlighed han lægger i sine lunefulde produktioner, der er ganske egenartede. På Culture Box kan du samme aften opleve svenske Chris LLopis og hollanske Black Pillow.

Mathew Jonson live
Fredag den 12. oktober
Culture Box, Københanvn K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Hankat ‘Be The first’

Sound of Copenhagen i Koncerthuset

Oplev lyden af København i overdådige omgivelser lørdag. Der har allerede været stor interesse om lørdagens fest med Sound of Copenhagen, som har været udsolgt én gang. Flere billetter er blevet sat til salg, så du har stadig mulighed for at høre cremen af det musikalske København lige nu. Bagkvinden Le Gammeltoft styrer løjerne, som tæller Hankat, Vinnie Who, Trentemøller, Troels Abrahamsen, Suspekt og mange flere til både koncert og efterfest.

Sound of Copenhagen i Koncerthuset
Lørdag den 13. oktober
Koncerthuset, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Lulu Rouge ‘I Think’

Ugens største fest
Det har nærmest konturer af en minifestival. En flok drenge har arrangeret en kæmpe ‘havnefest’ med over 50 acts fordelt på fire scener, og booket næsten alt der kan kravle og gå. Det lyder måske som en småkold fornøjelse årstiden taget i betragtning, men alt foregår angiveligt indendørs. Det ville næsten være synd at gå glip af, hvad der kunne blive årets piratfest.

Pirates of Copenhagen
Lørdag den 13. oktober
Langebro, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


‘The Imposter’ trailer

CPH:DOX skyder løjerne igang

Snart ruller CPH:DOX den røde løber ud, når filmfestivalen skydes i gang. Men allerede lørdag kan du få et smugkig på det endelige festivalprogram, når CPH:DOX sammen med Diesel afholder programlaunch med efterfølgende fest lørdag. Der bliver både kælet for øjne og ører, når filmen ‘The Imposter’ først løber over skærmen, hvorefter Christian Hjelm, Shiny Darkly og en række dj’s står for nattens soundtrack.

CPH:DOX Programlaunch Party
Lørdag den 13. oktober
Bremen Teater, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Yo Fok

Basaften på Stengade

For fjerde gang løber konceptet Ghettobass af stablen. Og trænger du til at danse dine bekymringer væk til lyden af den britiske undergrund, så har Stengade kuren. På lørdagens program finder man udenlansk stjernekrydderi i form af britiske Heatwave og hjemlige world-rytmer fra Yo Fok.

Ghettobass #4 ft. Heatwave
Lørdag den 13. oktober
Spillestedet Stengade, København N
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af