Kendrick Lamar hylder Compton med Dr. Dre

Der er virkelig lagt i kakkelovnen til en hiphop-plade af den grandiose slags fra Kendrick Lamar, der har fået selskab af en række tunge drenge og en pige(r) på den kommende ‘Good kid, m.A.A.d. city’. Rapperen har netop lagt et nyt nummer fra pladen på nettet, ‘Compton’, der gæstes af selveste Dr. Dre og er produceret af Just Blaze.

Læs også: Hør kendrick Lamars nye nummer

Udover Dr. Dre har Kendrick Lamar oprustet sin plade med Drake, Mary J. Blige og Jay Rock, der alle giver et vokalt bidrag. Den oprustede goldenboy og nye konge af vestkyst-rap, udnævnt af Dr. Dre, Snoop Dog og Game til en koncert i L.A., slog oprindelig igennem med en bunke mixtapes, og har senere fået succes med albummet ‘Section.80’.

Læs også: 30 album du skal glæde dig til

‘Good kid, m.A.A.d. city’ udkommer den 22. oktober, og med udgangspunkt i teksten til ‘Compton’ tyder det på, at Kendrick Lamar omfavner sit kongedømme på den nye plade.

Lyt til Kendrick Lamar feat. Dr. Dre ‘Compton’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af