Kendrick Lamar spytter rim i København

Han var her faktisk tilbage i juni, men Kendrick Lamar vil have mere. Rapperen har netop udgivet sin major label-debut ‘good kid, m.A.A.d city’ (læs vores anmeldelse senere på ugen), og nu er det blevet offentliggjort, at Lamar skal spytte sine West Coast-rim i København, nærmere bestemt Store Vega den 10. februar 2013.

Læs også: Suspekt leverer beats til Kendrick Lamar

Kendrick Lamar er rappens nye stjerneskud. Han slog for alvor igennem sidste år med ‘Section.80’, men er siden kommet i stald hos Dr. Dres pladeselskab Aftermath, der også bruger sin dyrebare tid på Eminem og 50 Cent.

Det nye album byder på gæster som Drake, Dr. Dre og Jay Rock fra Lamars eget Black Hippy-kollektiv, og så har både Suspekt og Boom Clap Bachelors bidraget til produktionen via samples. Mon ikke de får lov til at komme backstage.

Kendrick Lamar
Søndag den 10. februar
Store Vega, København
Entré: 295 kr.
(forsalger begynder den 25. oktober via Billetnet)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af