Mere guf fra Black Cheese-lejren

Som lovet kaster Pato hver dag i ugen et nyt track på gaden fra ‘Black Cheese Mixxtape Vol.2’. Derfor er der to nye numre på banen, og denne gang har Ostefar fået besøg af Gee Monster, Per Vers, Sukker Lyn samt Dixone på produktion.

Læs også: Hør Patos remix af Ulige Numre

‘Du & Jeg’ er en hyldest til hovedstaden, en forfolkning af Bent Fabricius-Bjerres ‘Forelsket i København’,  og mens Dixone har hjulpet bag knapperne er det Cheff Records’ nyeste mand Sukker Lyn på rim sammen med Pato selv og Gee Monster, som nogen måske husker fra denne her.

Ordmesteren Per Vers spytter ord på ‘Webcam’, der i følge Pato er »en fortælling om teknologi og sex«.

Sukker Lyn, Gee Monster & Ostefar ‘Du & Jeg’ (Prod. af Ostefar & Dixone):

Per Vers ‘Webcam’ (Prod. af Ostefar):

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af