RZA vil samle klanen en sidste gang

Rapperen, produceren, skuespilleren og instuktøren RZA har planer om at samle Wu-Tang Clan i anledning af bandets 20 års jubilæum på pladen ’36 Chambers’ i 2013. Eneste krav er, at RZA vil bestemme det hele.

Læs også: RZA slipper nyt Wu-Tang nummer

I et interview til NY Times udtaler han, at bandet har et sidste job at fuldføre, før det er slut. Men denne gang skal det foregå professionelt, punktligt og meget gerne med ham som diktator. Sådan arbejder gruppen nemlig bedst, udtaler RZA. Der har endnu ikke været nogen reaktioner fra de andre klanmedlemmer, der tæller GZA, Ghostface Killah, Method Man, Raekwon, Inspectah Deck, U-God og Masta Killa.
 
RZA er i øjeblikket aktuel med filmen ‘The Man With the Iron Fists’, der har premiere den 2. november. Soundtracket til filmen udkommer dog allerede mandag den 22. oktober, og du kan høre hele herligheden nu med musik fra blandt andre Kanye, The Black Keys, Raekwon og Ghostface Killah.

‘The Man With the Iron Fists’ soundtrack:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af