Se billeder fra Mike Skinners dj-besøg i Kødbyen

The Streets-bagmanden havde pakket pladetasken og gav i weekenden et dj-set for et pakket KB3 i Kødbyen.

Signe Lykkemark
Hvad er dit forhold til Mike Skinner?
»Jeg er stor fan The Streets, så det er helt klart mest derigennem. Jeg har kun set ham en gang live før, på Roskilde Festival for nogle år siden, men det står stadigvæk som en af de absolut fedeste koncerter jeg har set. Og så er Mike Skinner bare skide cool!«

Hvordan klarer han opgaven som dj?
»Han er virkelig god synes jeg. Det er ret sejt, at han kombinerer en masse benhård moombah-agtig musik med hiphop og så en lille knivspids af sit eget. Det er fedt«.

Alexander Siegfried
Hvad er dit forhold til Mike Skinner?
»Jeg kender ham mest fra The Streets, men jeg lytter også tit til hans mixtapes på Soundcloud. De har en rigtig rå, beskidt og danselysten London-lyd«.

Hvordan klarer han opgaven som dj?
»Jeg synes han gør det rigtig godt, men han kan også tillade sig meget mere, end så mange andre dj’s ville kunne, men det er virkelig godt alligevel. Det er Mike Skinner for helvede!«

Julie Silverstein
Hvad er dit forhold til Mike Skinner?
»Jeg kender ham fra The Streets, som jeg har lyttet enormt meget til, især ‘A Grand Don’t Come For Free’«.

Hvordan klarer han opgaven som dj?
»Jeg synes han klarer det super godt. Han spiller jo virkelig fed musik. Det kunne måske have været fedt at blive overrasket en anelse mere. Det er sgu lidt for stilsikkert på nogle punkter, men stadigvæk fedt«.
DJ Er Du Dum Eller Hvad

Mathias Mulina
Hvad er dit forhold til Mike Skinner?
»Sidst jeg så ham var for to år siden på NorthSide Festival. Det var en enorm fed koncert, og generelt er jeg rimelig stor fan af The Streets, de har lavet nogle super fede ting«.

Hvordan klarer han opgaven som dj?
»Hans dj-set var okay. Jeg havde egentlig ikke forventet et så elektronisk set, som han spillede, og det var måske lidt mere end hvad jeg normalt er til, men jeg synes stadigvæk det var cool nok«.
Simon Dokkedal

Camilla Jakobsen Pequeño
Hvad er dit forhold til Mike Skinner?
»Sidst jeg så ham var for to år siden på NorthSide Festival. Det var en enorm fed koncert, og generelt er jeg rimelig stor fan af The Streets, de har lavet nogle super fede ting«.

Hvordan klarer han opgaven som dj?
»Jeg synes han klarer det godt. Det er fedt at se, han virkelig kan fyre op under folk, men på en måde så kunne han sikkert gøre det selvom han spillede hvad som helst, simpelthen fordi han er hvem han er. Jeg synes han spiller fed musik, og fedt han også spiller lidt af sit eget, men jeg kunne måske godt savne at han interagerede en lille smule mere med publikum«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af