Solange ‘Losing You’


Foto: Daniele Tamagni

Det er aldrig sjovt at stå i skyggen af sine mere succesfulde søskende, men det lader nu til, at Solange Knowles hygger sig meget godt på egen hånd. Helt konkret i den nye video til nummeret ‘Losing You’, hvor Solange chiller rundt i Cape Town med en bunke stilfulde venner.

Læs også: Top Track: Twerps ‘Work It Out’

Nummeret er produceret og co-skrevet af Dev Hynes, kendt fra Blood Orange, Lightspeed Champion og Test Icicles, der virkelig har fundet kærligheden til poppen. Og viser det i stor stil på ‘Losing You’, en luftig popskæring med fugleskrig og håndklap i overflod. Ren feelgood.

Solange ‘Losing You’:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af